Διαγραφή λογαριασμού

Μπορείς να διαγράψεις τον λογαριασμό σου ανά πάσα στιγμή, από αυτή τη σελίδα ή από την εφαρμογή (Λογαριασμός → Διαγραφή λογαριασμού).

Τι διαγράφεται

Διαγράφονται οριστικά ο λογαριασμός σου και όλα τα ακίνητα, δωμάτια, επιφάνειες, καταχωρίσεις χρωμάτων, σημειώσεις και φωτογραφίες σου. Δεν διατηρούμε αντίγραφο και η ενέργεια δεν αναιρείται. Δεν υπάρχει πρόσθετη περίοδος διατήρησης.

Για να διαγράψεις τον λογαριασμό σου, πρέπει πρώτα να συνδεθείς, ώστε να επιβεβαιώσουμε ότι είσαι εσύ.

Σύνδεση